Om firmaet

Tømrer- & Snedkerforretning i Faldsled

Tømrermester Johnny Madsen står for det gode, solide og æstetiske håndværk. Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af arbejdet.
Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv. Fra mindre reparationer og små vedligeholdelsesopgaver til større byggeopgaver.

Johnny Madsen er en tømrerforretning i Faldsled på Fyn. Det er i det lille lokalmiljø, de fleste af vores kunder holder til. Det er et lokalmiljø, vi er dybt involverede i og holder af.

Tømrermester Johnny Madsen tilbyder totalløsninger inden for faget med vægt på at videreføre de håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet.

Vores speciale er nybygninger, tilbygning samt renovering og ombygninger som vi har oparbejdet et stort erfaringsgrundlag inden for.

Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering og tilladelser m.m. og sikrer bygherren det ønskede resultat.

Tømrermester Johnny Madsen er medlem af Dansk Håndværk – Deres sikkerhed for korrekt udført håndværk. Med mange års erfaring kombineret med altid, at være opdateret med de nyeste teknikker, viden og værktøjer, kan vi tilbyde vores kunder optimale betingelser i forbindelse med tømrerarbejde og snedkerarbejde.